Nyt olivat alkaneet lumet sulaa ja plussan puolella ollaan miltei koko ajan. Ainoastaan tänä iltana oli hitusen pakkasta, joka oli ihan mukava, kun sitä ei tosiaan paljoa ollut. Treenien jälkeen oli luvassa taas koiran pesu, koska kuraista oli joka paikassa ja varsinkin maneesin jälkeen tällaisella kelillä!

Treenejä oli tällä kertaa ohjaamassa Riku, joka on meitä yhden kerran aikaisemminkin jo ohjannut, joten tiesimme suurinpirtein millaisia ratoja hän meillä teettää. Tällä kertaa radassa oli mukana yhtä sun toista, nimittäin puomi, keinu, rengas, putki, kepit, pituus ja tietenkin myös hyppyjä löytyi. Rata oli joillakin kohdilla erittäin haasteellinen.

Ensimmäisellä kertaa, kun menimme keinulle niin näytimme kyllä melko tyylikkään ja vauhdikkaan liitokeinun! Nicky nimittäin juoksi siitä ns. läpi, eikä yhtään pysähtynyt keinun päässä. Riku siinä sitten vitsikkäästi sanoi, että seuraavalla kerralla vähän rauhallisemmin. :D No, seuraavalla kerralla menikin sitten jo enemmän Nickyn tyylillä tämä keinu, kun malttoi mennä rauhallisesti keinulle. Muutenkin Nickyllä oli tällä kertaa todella paljon vauhtia mukana, joten paikoitellen sai pitää kiirettä, että ehtii Nickyn mukana! Kepit olivat tälläkin kertaa meille se hankaluus, tosin nyt harjoittelimme sitä, että Nicky itse hakee kepeille, etten minä mene sinne sitä häiritsemään. Nicky vain lukee minua niin hyvin, että jos olen vähänkin väärässä kohtaa ja väärään suuntaan menossa niin se ottaa siitä heti virheen ja se näkyy suorituksessa. Nyt olemmekin päässeet jo siihen vaiheeseen, että miltei kaikki virheet mitä tulee johtuvat minun virheistäni.

Nyt sitten vain harjoittelemaan ahkerasti, kun olen ajatellut, että voisimme toukokuussa jo, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan startata ensimmäisen kerran. Katsotaan nyt kuitenkin.