Viimeiset maneesitreenit. Taukoa tulee olemaan viikko tai pari. Treenien alkamisesta ei ole ainakaan vielä mitään sen tarkempaa tietoa, mitä luultavimmin treenit alkavat sitten taas pääsiäisen jälkeen jossain vaiheessa.

Treeneihin lähdettiin erittäin flunssaisena. :o Koko päivän ennen treenejä mietin, että lähdetäänkö vai jätetäänkö treenit välistä. Ääni oli nimittäin melko lailla painoksissa ja tukkoinen olo oli muutenkin. Päätin kuitenkin treeneihin lähteä, sillä taukoa tulee muutoinkin olemaan ennen ulos siirtymistä..

Ohjaajana oli tällä kertaa Stiina. Molemmat radat olivat melko haastavia ohjaajan kannalta. Siispä kaikki virheet mitä tänäänkin tuli oli minun syytäni. Välillä ohjasin huonosti ja käskyt tulivat hiukka liian myöhään. Stiina sitten sanoikin, että yritä sanoa käskyt aikaisemmin. Niin sitä sitten mentiin rata uudelleen ja käskyt tulivat aikaisemmin. Nicky toimi silloin aivan loistavasti! Huomasi kyllä suuren eron näiden kahden suorituksen välillä. Täytyy muista tästä lähin sanoa käskyt aikaisemmin. Keppien kanssa on työtä, että Nicky osaisi ne itsenäisesti suorittaa, oikein. Puomin kanssa Nicky piti todella lujaa vauhtia, rupeaa olemaan tiukilla kontaktien ottamiset alkupäässä. Pitää saada sen vauhti vain hidastumaan puomille mentäessä sen verran, että se varmasti kontaktit suorittaisi. Tänään lenteli muutamia rimoja, muttei mitenkään erityisen paljon. Nicky, kun tuppaa hyppäämään matalalta ja pitkälle. Pitäisi saada sen hyppyyn enemmän korkeutta, ettei niitä rimoja ihan niin paljoa nuoltaisi.

Olin kyllä erittäin tyytyväinen viimeisiin hallitreeneihimme! :>
Nyt voi hyvällä mielin ruveta katselemaan kisoja, josko sitten jossain vaiheessa se ensimmäinen startti tullaan ottamaan. Se jää nyt nähtäväksi, miten seuraavien treenien kanssa (ulkona) alkaa sujumaan, kun kisat tullaan käymään kuitenkin mitä luultavimmin ulkona.