Ohjaajaa emme tällekään kerralle saaneet. Meitä ei kyllä edes ollut treeneissä tänään kovinkaan monta, minun ja Nickyn lisäksi oli vain kaksi, joten meillä oli harvinaisen paljon aikaa treenata. Meillä oli kuitenkin vain yksi rata, mutta ei se menoa haitannut. Otin Nickyn kanssa myös kuivaharjoitteluna putkea. Harjoittelimme eri kulmista ja suunnista putkeen menoa. Se sujui oikein mukavasti ja sainkin lopuksi laitettua putken suoraksi ja ohjattua sen putkeen sisään, vaikka itse seisoin keskellä. Alunalkaenkaan ei ongelmia putkeen menon kanssa ollut ja siitä olin erittäin tyytyväinen! Muidenkaan esteiden kanssa ei ollut ongelmia, mitä nyt aluksi Nicky sai päähänsä kiertää aina saman hypyn, mutta jankkaamisen jälkeen sain sen sen hypynkin suoritettua oikein. Nicky vain joskus keksii omia tapoja ja niistä onkin sitten hankala päästä eroon, kun se tekee niin monta kertaa sen jälkeenkin.

Lopuksi sitten pidimme vielä kaikkia neljää koiraa vapaana ja ne saivat peuhata keskenänsä. Remuamisen jälkeen olikin sitten väsynyttä koiraa vähän jokapuolella.

Tänään oli myös erittäin mukavat treenit. Ensi viikolla onkin sitten viimeiset sisätreenit tälle sisäkaudelle. Sitten alkaakin taas ulkokausi ja saamme vihdoin vakituisen ohjaajan meitä opastamaan. Palaamme taas niihin vanhoihin ryhmiin, joten meidän treeniporukkamme hajoaa nyt taas sisäkauden päätteeksi. Täytyy ottaa sitten oikein kunnolla ilon irti viimeisistä sisätreeneistä, mikäli ei mitään kummempaa satu ja emme treeneihin pääse. Mitä nyt tiedän niin ensi kerraksi meillä pitäisi olla ohjaaja, Stiina tulossa vähän meidän perään katsomaan. ;>