Eilen oli taas agilitytreenit ja odotukset olivat aluksi melko suuretkin viime viikon hienojen suoritusten jälkeen. Totesin kuitenkin melko pian, että ei kannata odottaa liikaa, koska Nicky ei ollut metsälenkin jälkeen parhaassa iskussa. Ei tullut aluksi ajatelleeksi, että ei kannata päästää Nickyä lenkille, kun treenit on illalla. Yleensä ennen treenejä (tai edes sinä päivänä) ei olla tehty mitään, oltu vain.

Huomasin heti treenikentällä (tai no maneesihan se oli), että tänään ei olla kyllä yhtään iskussa. Nicky ei oikein jaksanut innostua aluksi, mutta loppua kohden alkoi jo päästä mukaan. Minullakin kesti aluksi mukautua Nickyn vauhtiin, kun yleensä meno on ollut huomattavasti erilaista kuin mitä se nyt tällä kertaa oli. Radoista suoriuduttiin kuitenkin hyvin, sitä ei voi moittia. Puhti tuntui olevan kyllä poissa ja minultakin tuntui into karisevan pois, kun ei koira ollut ihan täysillä mukana, yritys oli silti hyvä.

Seuraavia treenejä jäämme odottelemaan innolla ja silloin on sitten näytön paikka! Yritetään olla sitten taas kunnon iskussa. Nyt, kun olen suunnitellut toukokuulle ainakin näin alustavasti ensimmäisen (joka toivottavasti ei ole viimeinen, vaan olisi pitkä pitkä agililiitoura edessä) startin, mutta katsotaan miten alkaa sitten ulkokaudella sujumaan, kun sellainen sitten taas alkaa.