En ole nähnyt koeviikkoni vuoksi Nickyä viikkoon (tai no maanantai-perjantai), kun Nicky oli tuon ajan isäni luona, että minä saan lukea rauhassa kokeisiin ja tietenkin Nickykin saa silloin enemmän huomiota kuin minun luonani. Jännitti vain kovasti, kun treenit alkoivat klo 19 ja Nicky tuli kotiin joskus tunti-puoli aikaisemmin. Nicky oli kyllä äärimmäisen iloinen, kun taas nähtiin ja oli nenä paikoitellen erittäin vaarassa.

Meillä ei tänään valitettavasti ollut ketään pitämässä treenejä, joten jouduimme itse "opettamaan" ja neuvomaan toisiamme. Treenit menivät hyvin kaikilta. Meillä ei Nickyn kanssa ollut mitään suurempia ongelmia. Aluksi se vain yhden hypyn kanssa keksi kiertää, vaikka mielestäni en näyttänyt vikasuuntaan tms., mutta onhan sekin tietysti aivan mahdollista tuntien minut! Keppejä jouduimme harjoittelemaan enemmän, sillä halauaisin Nickyn jo itse hakevan sinne ja ihan ok:sti se onnistuukin. Pientä epävarmuutta kuitenkin on, mutta uskon sen korjaantuvan kannustusten ja tietenkin ajan myötä. Vauhtia oli keppien loppupätkällä aivan mielettömästi! En ole ikinä nähnyt Nickyn menevän kepeillä sellaista vauhtia ja haukkumista ja "murisemista" kuului myös. Tänään radassa oli kaksi putkea, jotka tulivat heti toistensa perään. Olen todella iloinen, ettei meille tullut mitään virheitä putken kanssa. Ainoa vain, kun se jäi odottamaan, että "varmistan", että sinne pitää mennä. Muuten olen kyllä erittäin tyytyväinen, sillä se ei ollut mikään helpoin kohta. Otin Nickyn kanssa yksittäisenä esteenä vielä keinua, jonka kanssa ei ollut mitään ongelmaa ja nyt ei sitten esitelty (onneksi) liitokeinua! Nicky menee lujaa keinulle ja kontaktit ottaa myös hyvin.

Tänään jäi kyllä erittäin hyvä mieli treeneistä, vaikka ihan keskenämme treenasimmekin ja joissain tilanteista ohjausta oltaisiinkin kaivattu. Nyt on sitten erittäin mukava jäädä odottelemaan ensiviikon treenejä! :)