Eilen oli agilitytreenit peräti kahden viikon taon jälkeen. Ensimmäisellä kerralla oli ollut aivan liian paljon pakkasta treenaamiseen ja toisella kertaa minä olin suorittamassa riparimerkintöjä, ettei sitten tule hirveä kiire niiden kanssa. Eilenkin tosin treeneihin lähteminen oli alusta alkaen kovan pakkasen vuoksi epäselvää, ettei vain tule mitään loukkaantumisia yms. Onneksi kuitenkin saimme pienet treenit pidettyä ja pääsimme Nickyn kanssa pitkältä tuntuneen tauon jälkeen radalle.

Olimme saaneet tällä kertaa onneksi ohjaajan pitämään näitä treenejä meille. Rata vaikutti ensin melko haastavalta ja siltä se vaikutti vielä katsellessa muiden edesottamuksia. Nickyn pitämisessä lämpimänä oli omat haasteensa, kun yritti keskittyä samalla muiden seuraamiseen ja koiran juoksuttamiseen ja kävelyttämiseen. Juuri ennen meidän vuoroamme otimme vielä muutamia spurtteja ja sitten suuntasimmekin radalle.

Ensimmäisellä kertaa ei ollut radan kanssa mitään sen suurempia ongelmia ja virheitä ei muuten tullut, paitsi keppien alussa meinasi mennä yhden kepin ohi, mutta sain sen korjattua takaisin. Muutenkin kepit olivat vähän tahmean tuntuisia. Riku (meidän ohjaajamme) sanoikin sitten, että kannattaisi kokeilla tehdä valssaus ennen keppejä edeltävää hyppyä, joten Nicky saisi täyden vauhdin kepeille, ettenkä hidastaisi sen menoa niinkuin viime kerralla, kun valssasin ennen keppejä. No, yritin sitten muistaa tämän neuvon ja menimme niinkuin Riku oli sanonutkin. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt, kun Nicky suoritti kepit aivan mahtavasti! Se meni kepeille itse (ei tarvinnut avustaa niiden "sisään" menemisessä") ja kepit sujuivat ilman virheitä. Muutenkaan toisella kerralla ei muuallakaan tullut virheitä tehtyä, joten tähän sai tauon jälkeiset treenit hyvällä mielellä päättämään. Jäin katselemaan vielä hetkeksi muiden suorituksia ja sitten purimme radan ja pääsimme lähtemään kotiin koiran pesupuuhien pariin. ;>